• یکشنبه ۴ آذر ۱۴۰۳ -
  • 24 November 2024

  • یکشنبه ۴ آذر ۱۴۰۳ -
  • 24 November 2024
رییس سازمان صنعت،معدن و تجارت استان کرمان خبر داد:

انتقال 4500 میلیارد تومان از حساب‌های شرکت مس به استان

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان گفت: بخش کوچکی از گردش مالی شرکت های بزرگ به استان انتقال یافته به طوری که شرکت ملی صنایع مس ایران در مجموع امسال و سال قبل 4 هزار و 500 میلیارد تومان از حساب های خود را به استان منتقل کرده است که این مسئله نیز کمک بیشتری به واحدهای تولیدی استان خواهد کرد.

"مهدی حسینی نژاد" در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان کرمان اظهار کرد: واحدهای تولیدی شرایط سختی در جنگ اقتصادی دارند و یکی از بزرگ ترین چالش ها در تولید تسهیلات مورد نیاز است.
وی افزود: سیاست کلانی در کشور در زمینه تامین منابع دنبال می شود و علی رغم اینکه قانون داریم بانک ها 40 درصد از تسهیلات را به تولید اختصاص بدهند، اما در سال های قبل این اعتبار از سوی بانک ها تنها 31 درصد تخصیص یافت و در سال قبل که مشکلات شدید بود، 27 درصد تسهیلات به تولید اختصاص داده شده که رقم کاهشی قابل توجهی است.
حسینی نژاد تصریح کرد: امسال تبصره 18 را برای واحدهای تولیدی داریم که هنوز با گذشت بیش از 4 ماه از سال ابلاغ نشده و این کار را سخت کرده است و از سوی دیگر این تولیدات موردنیاز بازار است و در تامین نیاز بازار دچار چالش هستیم و وقتی تقاضا بالا و عرضه کم باشد، شرایط کنونی به وجود می آید که موجب نارضایتی شده است.
وی بیان کرد: تلاش می کنیم برخی از مشکلات را در استان حل کنیم و واحدهای بزرگی مثل مس و گل گهر می توانند در استفاده از واحدهای تولیدی کوچک استان همکاری کنند و از طریق شورای معادن با این روش 200 واحد را جلو بردیم و 35 مورد عملیاتی شده است.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان گفت: بخش کوچکی نیز از گردش مالی شرکت های بزرگ به استان انتقال یافته به طوری که شرکت ملی صنایع مس ایران در مجموع امسال و سال قبل 4 هزار و 500 میلیارد تومان از حساب های خود را به استان منتقل کرده است که این مسئله نیز کمک بیشتری به واحدهای تولیدی استان خواهد کرد.
وی در ادامه اظهار کرد: در اواخر سال 92 قانون تمرکز اجرا و بخشی از وظایف وزارت صمت در تامین کالاهای اساسی به جهاد کشاورزی واگذار شد که با این کار چالش ها در حوزه بازار بیشتر شد که سال گذشته و اوایل امسال این تلاطم در قیمت ها در بازار مشهود بود زیرا بازار سه صاحب(وزارت کشور، صمت و کشاورزی) داشت و این بلاتکلیفی بیشتری در بازار ایجاد کرده بود.
حسینی نژاد تصریح کرد: اخیرا سران قوا تصمیم گرفتند قانون تمرکز مسکوت شده و تامین کالاهای اساسی مردم به وزارت صمت برگردد.
وی بیان کرد: شرایط حوزه صنعت، معدن و تجارت در تولید و بازار سخت است و تلاش می کنیم با توجه به ظرفیت های استانی بخشی را با سرعت بیشتری حل کرده و نیاز است در سطح ملی با سرعت بیشتری برای حل این مسائل تصمیم گرفته شود.
رییس سازمان صمت استان کرمان با اشاره به مشکلات فروش واحدهای تولیدی گفت: برخی واحدها نیز تولیدات خوبی دارند اما برای عرضه برنامه ریزی نکرده اند و توانایی های خود را ارائه نداده اند و از سوی دیگر بعضا در تامین کالاهای تولیدی داخل استان عِرق استانی وجود ندارد.
وی در بخش دیگری از سخنانش افزود: 3.3 درصد تولید ناخالص داخلی کشور مربوط به استان کرمان است که 40 درصد از این سهم مربوط به صنعت، معدن و تجارت است.
حسینی نژاد با اشاره به ظرفیت های معدنی استان کرمان گفت: سهم بخش معدن استان کرمان از تولید ناخالص معدن کشور 38 درصد است.
لینک کوتاه خبر: https://eghtesadkerman.ir/740
اخبار مرتبط
نظرات شما